Asiakas- ja hoitokutsulaitteet

Asiakaskutsulaitteet ovat erinomainen tapa nopeuttaa ja tehostaa asiakaspalvelua sekä parantaa asiakaskokemusta. Nämä kutsulaitteet sopivat erinomaisesti ravintoloihin, tapahtumakeskuksiin, hoitolaitoksiin, terveydenhuoltoon ja moniin muihin palvelutapahtumiin.

Ei enää näkyviä pöytä- tai ateriajonoja. Annetaan odottavalle asiakkaalle kutsulaite, jonka jälkeen he voivat vapaasti nauttia juomia baarissa tai liikkua lähialueilla menettämättä paikkaansa jonossa. 

Asiakaskutsulaitteella kukaan ei odota kärsimättömästi. Ei ruuhkaa vastaanotossa tai palvelutiskillä, ei tarvetta etsiä asiakasta, kun heidän ruoka tai pöytä on valmis. Kutsulaite kutsuu hänet paikalle piippaamalla, tärisemällä ja vilkkumalla. Asiakaskutsulaite vähentää myös Walk-Away tilanteita.

Lisäksi toimipisteen henkilöstötuottavuus paranee.

Laitteet palkitsevat sinut onnellisella asiakkaalla, joka on valmis kuluttamaan enemmän baarissa odottaessaan.

Asiakaskutsulaite toimii erinomaisesti myös hoitokutsuna ja antaa potilaille mahdollisuuden odottaa vuoroaan vastaanotolle missä tahansa lähistöllä. Asiakkaat voivat vihdoin jonottaa rennosti, tietäen että he eivät menetä paikkaansa jonossa, jos ei ole ihan koko ajan skarppina. Pienestä nukahtamisesta puhumattakaan.

Kutsulaite kutsuu asiakkaan huomaamattomasti, säästäen kiusallisen tilanteen, jossa kaikki kuulevat asiakkaan nimen. Odotushuoneet ovat vähemmän ruuhkaisia ja henkilökuntakin on vähemmän stressaantunut.

Kutsulaite piippaa, tärisee ja välkkyy, joten kaikki aistit on otettu huomioon.Kutsulaite on saatavilla myös näytöllisenä, jolloin laitteeseen voidaan lähettää viesti,     esimerkiksi hoitohuoneen numero.

Lasten kanssa asioidessa helpottaa huomattavasti, kun voi liikkua laajemmalla alueella. 

Kun haluat tarjota parempaa ja tehokasta, mutta hienovaraista palvelua henkilökunnan, asiakkaiden ja vierailijoiden välillä, on asiakaskutsulaite oikea ratkaisu sinulle.

Asiakaskutsulaitteet ovat erittäin kestäviä. Ne kestävät huolimatontakin käsittelyä. Kutsulaitteessa on paikka yrityksen logolle tai muulle asiakasviestille.