Kutsulaitejärjestelmät ja hakulaitteet

Kutsulaitejärjestelmät ja hakulaitteet ovat erinomainen liiketoiminnan tuki sujuvoittamaan ja tehostamaan palvelua sekä parantamaan asiakkaiden viihtyvyyttä. Suunnittelemme järjestelmät asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan tukemaan liiketoimintaa ja palvelua parhaalla tavalla.

Kutsulaitejärjestelmät joustavat tarpeenne mukaan, niillä pystytään parantamaan merkittävästi niin henkilökunnan keskinäistä kommunikointia kuin henkilökunnan ja asiakkaan välistä dialogia.

Tarjoamamme hakulaite- ja kutsulaitejärjestelmät skaalaavat liiketoimintanne muutosten mukana ja toiminnan kasvaessa integoimme uudet laitteet saumattomasti jo käytössä olevaan järjestelmäänne.

Edut

  • Sujuvampi palvelu
  • Parempi asiakaskokemus
  • Henkilökunnan tuottavuus paranee
  • Odotusajat lyhenevät
  • Kustannussäästöt
  • Lisää myyntiä


Meiltä saat

  • Varma toimivuus, sekä viestintäviraston myöntämät taajuudet
  • Helppokäyttöisyys
  • Tuote- ja tekninentuki
  • Nopea palvelu

EasyVu-asiakaspaikannin on yksinkertainen ja kustannustehokas

Paikanna asiakkaasi tehokkaasti ja paranna asiakastyytyväisyyttä nopealla palvelulla. Järjestelmällä pystyt myös tarvittaessa kutsumaan asiakasta.

Lue lisää

Asiakas- ja hoitokutsulaitteet

Asiakaskutsulaitteet ovat erinomainen tapa nopeuttaa ja tehostaa asiakaspalvelua sekä parantaa asiakaskokemusta. Nämä kutsulaitteet sopivat erinomaisesti ravintoloihin, tapahtumakeskuksiin, hoitolaitoksiin, terveydenhuoltoon ja moniin muihin palvelutapahtumiin.

Lue lisää

Henkilökunta- ja palvelukutsulaitteet

Henkilökunta- ja palvelukutsulaitteet tuovat merkittävän lisän henkilökunnan sisäiseen dynamiikkaan ja tehokkuuteen sekä upean mahdollisuuden asiakkaille tavoittaa henkilökuntaa juuri silloin kuin on tarve. 

Tarjoilijakutsu

Tarjoa nopeaa palvelua asiakkaille ja tarjoile ruoka heti kun se on valmista tarjoilijakutsu-järjestelmän avulla. Tarjoilijakutsu myös eliminoi huudahdukset tai häiritsevät kilisyttelyt keittiöstä, maininnat kylmästä ruoasta sekä vähentää hävikkiä.

Lue lisää

Henkilökuntakutsu

Henkilökuntakutsulaitteet auttavat henkilökuntaresurssien reaaliaikaisessa ohjaamisessa. Mitä paremmin ja eleettömämmin henkilökunnan välinen viestintä onnistuu, sen sujuvampaa on työ. Ja asiakkaat saavat hyvää palvelua juuri siellä missä tarve milloinkin on suurinta.

Lue lisää

Palvelukutsu

Palvelukutsu on langaton yksinkertaisen nerokas asiakaskutsujärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat kutsua henkilökuntaa missä tahansa. Palvelu nopeutuu ja myynti kasvaa!

Lue lisää