Henkilökuntakutsu

Henkilökuntakutsulaitteet auttavat henkilökuntaresurssien reaaliaikaisessa ohjaamisessa. Mitä paremmin ja eleettömämmin henkilökunnan välinen viestintä onnistuu, sen sujuvampaa on työ. Ja asiakkaat saavat hyvää palvelua juuri siellä missä tarve milloinkin on suurinta.

Henkilökunnan välinen viestintä - mitä paremmin ja eleettömämmin se onnistuu, sen sujuvampaa on työ. Ja asiakkaat saavat hyvää palvelua     juuri siellä missä tarve milloinkin on suurinta. 

Näytöttömiä hakulaitteita voidaan käyttää esimerkiksi kassa-kutsuina. Soveltuu kaiken kokoisiin yrityksiin.

Näytöllisiin hakulaitteisiin voidaan ohjelmoida viestejä, jolloin esimerkiksi osastolla olevaa henkilökuntaa voidaan ohjata viesteillä. Viestit ohjelmoidaan jokaiselle yritykselle haluamallaan tavalla.

Valikoimastamme löytyy myös kutsunappi-järjestelmä, joka soveltuu käytännössä mihin vain. Kutsunapista painamalla työntekijät saa hälytyksen hakulaitteeseen, jolloin he tietävät missä pisteessä tarvitaan     henkilökuntaa.

Tämä sopii myös hyvin toimistoihin ja toimistohotelleihin, erilaisiin myymälöihin, marketteihin, tapahtumakeskuksiin jne. Kutsupainikkeita voidaan sijoittaa esimerkiksi kassoille, pullokoneille,     lihatiskille ja muille asiakaspalvelupistelle.