Tarjoilijakutsu

Tarjoa nopeaa palvelua asiakkaille ja tarjoile ruoka heti kun se on valmista tarjoilijakutsu-järjestelmän avulla. Tarjoilijakutsu myös eliminoi huudahdukset tai häiritsevät kilisyttelyt keittiöstä, maininnat kylmästä ruoasta sekä vähentää hävikkiä.

Tarjoa nopeaa palvelua asiakkaille ja tarjoile ruoka heti kun se on valmista tarjoilijakutsujärjestelmän avulla. Tarjoilijakutsu myös eliminoi huudahdukset tai häiritsevät kilisyttelyt keittiöstä, maininnat kylmästä ruoasta sekä vähentää hävikkiä.

Kun tilaukset ovat valmiita, kokki kutsuu tarjoilijan hakulaitetta, jolloin tarjoilija saa hiljaisen ilmoituksen. Tarjoilija saa tiedon heti kun asiakkaan tilaus on valmis. Odotusajan tarjoilijat voivat käyttää tehokkaasti     asiakkaiden palveluun tai johonkin muuhun. Keittiön ovien saranoita ei tarvitse kuluttaa turhaan.

Tarjoilijan hakulaite hälyttää 3 kertaa, jos kolmanteen kertaan ei vastata, hälytys siirtyy päällikölle. "Kaikki hakulaitteet"- napilla päällikkö voi lähettää kaikille tarjoilijoille viestin. Keittiö voi kutsua "päällikkö"-     painikkeella päällikön keittiöön kun on tarvetta lisäavulle.