EasyVu-asiakaspaikannin on yksinkertainen ja kustannustehokas

Paikanna asiakkaasi tehokkaasti ja paranna asiakastyytyväisyyttä nopealla palvelulla. Järjestelmällä pystyt myös tarvittaessa kutsumaan asiakasta.

EasyVu on yksinkertainen ja kustannustehokas järjestelmä, jolla pystyt tehokkaasti paikantamaan asiakkaasi sekä parantamaan asiakastyytyväisyyttä nopealla palvelulla. Järjestelmällä pystyt myös tarvittaessa kutsumaan asiakasta.

Järjestelmä näyttää 100% tarkasti missä asiakas istuu. Asiakkaat saavat aterian lämpimänä sekä tuoreena. Tarjoiluajat lyhenevät ja palvelu nopeutuu.

Voit itse määrittää järjestelmän koon, perustuu kokemukseenne tilauksien samanaikaisesta määrästä. Pystyt myös laajentamaan järjestelmää jälkeenpäin. Pöytiin sijoitetaan NFC-kortit, jotka ohjelmoidaan vastaamaan pöydän numeroa. Kun asiakas istuu pöytään ja sijoittaa kiekon kortin päälle, henkilökunnan näytöltä näette missä asiakas istuu.

Näytöltä näette myös jokaisen tilauksen odotusajat. Mieletön järjestelmä isoon tilaan, jossa aikaa kuluu asiakkaiden etsimiseen. Ohjelmoimme ja toimitamme laitteet käyttövalmiina. Annamme samalla     käyttöopastuksen.