Palvelukutsu

Palvelukutsu on langaton yksinkertaisen nerokas asiakaskutsujärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat kutsua henkilökuntaa missä tahansa. Palvelu nopeutuu ja myynti kasvaa!

Palvelukutsunappi kannustaa asiakkaita tilaamaan ruokaa ja virvokkeita vaikka kokouksen aikana tai odottaessa hotellin aulassa, ilman että heidän tarvitseee menettää paikkaansa tai lähteä jonottamaan. Toimii erinomaisesti myös ravintoloissa, jolloin asiakkaan ei tarvitse metsästää katseellaan tarjoilijaa.

Mahdollistaa ravintoloiden, hotellien, pubien, yökerhojen, puutarhamyymälöiden palvelujen laajentamista helpommin myös ulos, ilman myynnin menetystä. Muita palvelua parantavia käyttökohteita ovat vaateliikkeiden sovitushuoneet, lentokenttien korkealuokkaiset oleskelutilat, omakotitalot, luksus huviveneet, teatterit, neuvotteluhuoneet, optikot ja lääkärien vastaanotot.

Painike voidaan upottaa pöydän kanteen tai se voi olla irrallisena. Asiakkaat painavat nappia kun he tarvitsevat palvelua. Signaali lähtee suoraan hakulaitteeseen, joka ilmaisee pöytänumeron, joka pyytää     palvelua.