STR-Solution

Ainoa ilmansterilointilaite, joka tuhoaa virukset ja bakteerit huoneilmassa sekä huonetilan pinnoilta.

STR-Solution teknologia perustuu patentoituun ratkaisuun. STR-Solution - sterilointilaite vapauttaa joka sekunti kymmeniä tuhansia ST-radikaaleja huoneilmaan. ST-radikaalit tuhoavat taudinaiheuttajat ja epäpuhtaudet ilman ja pintojen lisäksi myös kaikista nurkista ja kulmista.

Tavanomaisissa ilmanpuhdistimissa ilman puhdistus tapahtuu laitteen sisällä suodattimilla, mutta STR-Solution tekee työtä jatkuvasti huoneen ilmatilassa ja kaikilla pinnoilla. Se sopiikin erinomaisesti myös tiloihin, joissa käsitellään tai säilytetään elintarvikkeita. Elintarvikehygienia paranee ja hävikki pienenee pidentyvän säilyvyyden johdosta.

TOIMINTAPERIAATE

STR-Solution toimintaperiaate poikkeaa muista ilmanpuhdis­tus/-desinfiointilaitteista merkittävästi. Varsinainen desinfioin­ti tapahtuu huonetilassa, eikä laitteen sisällä. Laitteen sisällä kammiossa ultraviolettivalo aktivoi katalyytin. Katalyyttinä käy­tetään patentoitua katalyyttiä, joka koostuu mm. titaanidioksi­dista, hopeasta, platinasta ja Rodiumista. Laitteen kammiossa muodostuu ja vapautuu ilmaan joka sekunti kymmeniätuhansia aktiivisia antipatogeenisiä -molekyylejä, joita kutsumme STR-ra­dikaaleiksi

Radikaalit leviät laajasti ilmassa joka nurkkaan ja sisätilojen pin­noille tappaen virukset ja muut patogeenit välittömästi joutues­saan kosketuksiin taudinaiheuttajien kanssa, tapahtuipa kohtaaminen ilmassa tai pinnalla. 

ST-radikaalit tuhoavat taudinaiheuttajat ja epäpuhtaudet erittäin tehokkaasti. Siksi STR-Solutionin teknologia sopii erinomaisesti tiloihin, joissa käsitellään tai säilytetään elintarvikkeita, kuten esimerkiksi kauppojen vihannesosas­tot sekä lihan ja kalan käsittely- sekä myyntipisteet . Elintarvikehygienian parantuessa ruokaturvallisuus lisääntyy elintarvikkeiden käsittely- ja säilytysvaiheessa. Myymälässä taas hedelmien ja vihannesten säilyvyysaika pidentyy, jolloin myös hävikki pienenee.

  • Inaktivoi taudinaiheuttajat kuten; kolibakteeri, salmonella, listeria, useimmat sienikasvustot, MERS CoV, MRSA, A-influenssavirus (HIN1) sekä Koronavirus (Covid-19).
  • Poistaa aktiivisesti taudinaiheuttajat koko sisäilmasta ja kaikilta pinnoilta 24/7.
  • Aktiivihiili- ja HEPA -suodatin poistavat tehokkaasti suuremmat pienhiukkaset tilasta. (W-7700P -malli)
  • Sopii erinomaisesti lähes kaikkiin sisätiloihin; myymälät, toimistot, sairaalat, koulut ja päiväkodit, kuntosalit, hotellit, ravintolat, laivat...
  • 100 % turvallinen ihmisille.
  • Kattaa 100 m2 tilan.
  • Parantaa ilmanlaatua ja poistaa hajuja.
  • Vähentää sairauslomia.
  • Parantaa elintarviketurvallisuutta ja tuoretuotteiden säilyvyyttä.
  • Pienentää hävikkiä sekä mahdollistaa tehokkaamman logistiikan.