Hero Background

Turvalliset pinnat ja ilma

Pidämme tilasi puhtaana ja turvallisena

Lika ja taudinaiheuttajat liikkuvat ilmassa sekä pinnoilla. Puhdas ja turvallinen tila voidaan parhaiten luoda panostamalla niin ilman laatuun kuin pintojen puhtauteen.

Konseptimme yhdistää markkinoiden parhaat pinnoite- ja ilmanpuhdistusratkaisut yhdeksi, ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Ilmapuhdistin poistaa ja tappaa epäpuhtauksia ilmasta ja pinnoille asennettava pinnoite tekee jatkuvaa työtä pinnoilta käsin.

Tämän lisäksi tarjoamillamme edistyksellisillä tilojen sterilointilaitteilla voidaan poistaa taudinaiheuttajia tehokkaasti niin ilmasta kuin pinnoilta.

Meiltä saatte huolettoman ja kokonaisvaltaisen palvelun, joka pitää ilman ja pinnat puhtaina liasta, mikrobeista ja haitallisista orgaanisista yhdisteistä.

Tilan hygienia kasvaa merkittävästi ja aistittavasti. Ihmiset voivat paremmin ja esimerkiksi elintarvikehygienia parantuu sekä tuoretuotteiden säilyvyys paranee.

Kiistattomat hyödyt

Varmistamme, että toimintaympäristö on turvallinen asiakkaillenne ja työntekijöillenne joka päivä 24/7.

Ikoni

Mikrobiologisesti turvallinen ympäristö – ilma ja pintamateriaalit

Ikoni

Parantaa vireyttä, työtehoa ja keskittymiskykyä

Ikoni

Vähemmän sairauslomia

Ikoni

Säästöt työ-, puhdistusaine- ja hävikkikustannuksissa

Ikoni

Pienentää liiketoiminnan riskejä

Ikoni

Osoittaa vastuullisuutta sekä parantaa yritysmielikuvaa

Ilmanpuhdistimet

Ilmanlaatua voidaan parantaa merkittävästi käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvalla ilmanpuhdistimella. Teknologiat ovat kehittyneet merkittävästi ja absoluuttisesti parhaimpiin tuloksiin päästään usein yhdistämällä eri puhdistusteknologioita.

Käyttötarkoitukseen parhaiten sopivilla ilmanpuhdistimilla voidaan parantaa merkittävästi ilmanlaatua ja -turvallisuutta. Parhaimmillaan pystymme poistamaan ilmasta 99,99% epäpuhtauksista ja taudinaiheuttajista, ja uusien teknologioiden johdosta jopa tilan pinnoilta.

Lue lisää

TiO2-pinnoite

TiO2 Indoor Coating on ympäristöystävällinen, täysin näkymätön ja vesipohjainen pinnoite. Pinnoite aktivoituu valon vaikutuksesta ja tappaa pysyvästi virukset, bakteerit, homeet ja sienikasvuston jopa 99,99 prosenttisesti muutamassa minuutissa 24/7.

Pinnoite helpottaa merkittävästi myös päivittäistä puhtaanapitoa. Valokatalyysipinnoitus asennetaan ruiskuttamalla aine sähköstaattisella ruiskulla sisätilojen pintoihin.

Lue lisää