McDonald’s yrittäjä luottaa Shieldin konseptiin

McDonald’s on ottanut askeleen puhtaampaan ja turvallisempaa asiakas- ja henkilöstökokemukseen. Ensimmäisten ravintoloiden pinnat on jo käsitelty antibakteerisella pinnoitteella kesän 2021 aikana.

McDonald’s on ottanut askeleen puhtaampaan ja turvallisempaa asiakas- ja henkilöstökokemukseen. Ensimmäisten ravintoloiden pinnat on jo käsitelty antibakteerisella pinnoitteella kesän 2021 aikana ja tulokset ovat erinomaisia. Pintojen hygieniamittaukset osoittavat, että pintahygienia on parantunut merkittävästi ja taudin aiheuttajat ovat pysyneet loitolla. 

Tavanomaisten kosketuspintojen lisäksi pinnoite on asennettu asiakastilojen lattioihin, oviin ja seiniin. Tämä helpottaa tilojen puhtaanapitoa merkittävästi – säästää työaikaa ja pesuainekustannuksia. 

”Mittaukset osoittavat kiistatta hygienian parantumisen ja lisäksi yleisilme on siistimpi. Puhtaanapito on helpottunut ja meillä on turvallisempi asioida” toteaa McDonald’s-yrittäjä Vesa Särkkä, joka operoi ravintoloita Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.