Richie’s etujoukoissa Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Richie’s on ottanut lentokentällä ensimmäisenä käyttöön Shieldin antimikrobiologisen pinnoitteen sekä ilmanpuhdistimen varmistaen mahdollisimman puhtaat kosketuspinnat sekä raikkaan ja turvallisen hengitysilman.

Richie’s on ylpeänä tarjoillut premium hot dogeja jo vuosia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Intohimo korkeaan laatuun ja ensiluokkaiseen sekä nopeaan palveluun on osa Richie’sin DNA:ta joka päivä. 

Richie’s ottaa myös vakavasti niin asiakkaiden kuin oman henkilökunnan turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Richie’s onkin ottanut lentokentällä ensimmäisenä käyttöön Shieldin antimikrobiologisen pinnoitteen sekä ilmanpuhdistimen varmistaen mahdollisimman puhtaat kosketuspinnat sekä raikkaan ja turvallisen hengitysilman.

Ravintoloitsija Sandro Riccio tarjoilee eittämättä Suomen parhaat Hot Dogit ja nyt ne nautitaan mahdollisimman puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä.

”Täällä saa nyt kosketella ja nauttia gourmet hot dogeja puhtaassa raikkaassa ilmassa - turvallisesti! Lisäksi puhtaanapito on helpottunut ja odotan myös sairauslomien vähenevät, koska niin pinnoilla kuin hengitysilmassa on vähemmän taudinaiheuttajia”, toteaa Sandro Riccio. 

Lue lisää Richie's Gourmet Hot Dogeista